Strand

Eindeloze witte stranden, af en toe onderbroken door vissersdorpen

Strand

Uitgestrekt wit zandstrand en zee

Behalve een onvoorstelbare hoeveelheid woestijnzand is Oman gezegend met nog een extra beetje zand. Eindeloze witte zandstrand oogt verlaten. Starend naar de Indische Oceaan lijkt de wereld enkel met ruisende golven gevuld. Maar wie niet bang is voor zand tussen de tenen, ziet meer. Een arend, een pelikaan, schildpadden en flamingo's, u bent zeker niet alleen.

Slechts af en toe onderbroken door een vissersdorpje of een havenstadje. Zoals het stadje Sur: de enige plaats waar nog op traditionele wijze dhows, zeilboten, worden gemaakt. Tijdens strandwandelingen langs de kust van Dhofar kruisen flamingo’s uw pad. En wie genoeg heeft van het zand tussen de tenen kan dit afspoelen in de zee. Snorkels en duikpakken liggen klaar voor degenen die de diepere wateren willen verkennen. Helemaal in het zuiden loopt de kustroute van Salalah naar Mirbat. Precies tussen strand en zee, voor wie niet kan kiezen en beiden wil bewonderen. Where the world can't find you...

Rondreizen door Oman

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Strand

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top