Share

The Torch Doha

Hotel met 360º uitzicht over Doha

Als een enorme fakkel torent The Torch boven Doha uit. Gewikkeld in een spiraal van blauwpaars licht met bovenin een vlammetje. Maar dit vlammetje is zichtbaar van ver. En dwalend door Doha kunnen de gasten van the Torch hun hotel onmogelijk uit het oog verliezen. Fijn voor mensen zonder richtingsgevoel.

Maar er zijn meer redenen om in dit hotel te verblijven. Verdeeld over 51 verdiepingen heeft the Torch ruime kamers en suites. De glazen buitenwanden bieden gasten een panorama-uitzicht over Doha. Hoe hoger, hoe beter. Boven in het draaiende restaurant Three Sixty heeft u geen vijf minuten hetzelfde uitzicht. Vanuit uw stoel trekt de stad aan u voorbij.

Bijna alles in The Torch is strak en modern. Voor een meer traditionele inrichting is een diner in het Flying Carpet restaurant een aanrader. Geniet van de maaltijd terwijl de vliegende tapijten boven uw hoofd zweven. Maar hoe traditioneel ook, het hotel is overal voorzien van de modernste snufjes. Speciale lichtinstallaties en ingebouwde tablets bieden gasten een futuristische ervaring.

Dat u verblijft in een fakkel, betekent trouwens niet dat het altijd licht is. Met één druk op de afstandsbediening verduistert u de ramen. Slaap lekker.

Tips & Tops the Torch Doha:

  • Boven in de fakkel kunnen gasten dineren met uitzicht over een zee van lichtjes: Doha bij nacht. Het restaurant draait om haar eigen as
  • Het gebouw is 300 meter hoog en biedt gasten een 360 graden panorama-uitzicht
  • The Torch is het hoogste gebouw in Doha
  • The Torch is onderdeel van de sportwijk 'Aspire Zone' waar jaarlijks diverse sportevenementen plaatsvinden
  • In de kamers is een mood-lighting system, met licht in twaalf verschillende kleuren, af te stellen op uw stemming
  • In het restaurant wordt geen alcohol geserveerd

Foto's

Inspiratie voor Qatar

sluiten