Hoofdstad met allure

De moderne architectuur zal niemand verbazen. Maar de combinatie met antieke souk is verrassend stijlvol. Zo ook de hippe boulevard met oude islamitische kunst. Doha heeft smaak.

Hoofdstad met allure

Creativiteit en ontwikkeling in de hoofdstad

Slenter in de schaduw van de palmbomen over de Corniche, de hippe boulevard langs de baai van Doha. Aan de ene kant uitzicht over het water van de Arabische golf. En aan de andere kant het nog altijd uitbreidende oerwoud van flatgebouwen. Maar ondanks dat er zo vele hoogtepunten aan u voorbij trekken, heeft u de hoofdstad met enkel een wandelingetje over de boulevard nog lang niet gezien.

Een hoofdrol is weggelegd voor de moderne architectuur. Doha is de enige stad van formaat die het land rijk is. En dus komen alle creativiteit en ontwikkeling hier samen. Toch is de culturele traditie niet vergeten. Deze stad is het thuis voor de Souq Waqif, met haar smalle straatjes en Arabische producten. Maar ook is er een plekje voor het grote winkelcentrum Villaggio, Italiaanse stijl met wereldmerken. Kunstgalerijen, restaurants, musea. Doha lijkt zich te beseffen dat ze de enige is. En daarom verzamelt ze alles wat van een grote stad wordt verwacht binnen haar stadsgrenzen. En straalt bovendien van trots over haar unieke positie.

Rondreizen door Qatar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Hoofdstad met allure

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top