Sinharaja Regenwoud

Uniek en beschermd natuurgebied

Sinharaja Regenwoud

UNIEK EN BESCHERMD NATUURGEBIED

In Sinharaja beleeft u de echte jungle van Sri Lanka, een tropisch regenwoud vol met leven! Het unieke en beschermde natuurgebied is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed in 1989. Het is een schatkamer vol unieke flora en fauna. Tussen de kleine rivieren en zacht stromende beekjes treft u vele inheemse boomsoorten aan. Met meer dan 150 verschillende vogelsoorten is het ook een geweldige plek om tropische vogels te spotten.
In tegenstelling tot andere natuurgebieden op Sri Lanka beleeft u hier het park te voet, begeleid door een professionele ranger of gids. In het natuurgebied zijn verschillende routes te bewandelen, variërend van vijf tot negen kilometer. Tijdens de wandeling treft u diverse observatiepunten waarvandaan u een geweldig uitzicht heeft op het wildlife in het reservaat. Gaat u mee een trekking maken door een uniek en beschermd natuurgebied?

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top