Stranden

Helder blauw water aan de ene kant en een buffer van palmbomen aan de andere kant. Hiertussen ligt het paradijs: de tropische stranden van Sri Lanka

Stranden

Schelpen en palmbomen

De kans is groot dat u de eerste bent die een afdruk achterlaat in het zachte witte zand aan de kust. Sri Lanka heeft zo veel strand, dat een groot deel onaangeraakt blijft liggen. Het land is aan alle zijden door stranden omgeven en overal even beminnelijk. Overal vinden reizigers de mooiste stranden en meest idyllische plekjes.

Ieder strand heeft zijn eigen karakter. Zo worden de stranden bij Tangalla slechts bevolkt door een paar aangespoelde schelpjes. In Unawatuna is het gezellig druk. De muziek uit barretjes en restaurants laat gasten met blote voeten dansen in het zand. In het noorden is Nilaveli de vertrekplaats voor duikers en snorkelaars. Veel stranden in deze omgeving zijn een parkeerplaats voor oude houten vissersbootjes. Ook in de haven van Mirissa liggen boten klaar. Zij nemen u mee de oceaan op. Het is een kleine reis, maar dat is snel vergeten wanneer de blauwe walvis zich laat zien.

Rondreizen door Sri Lanka

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Stranden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top