Barefoot paradise

Eindeloze kuststroken en honderden tropische eilanden… Een strandbestemming pur sang

Barefoot paradise

STRANDBESTEMMING PUR SANG

Eindeloze kuststroken en honderden tropische eilanden… Thailand is een strandbestemming pur sang. Met de vele parelwitte zandstranden, azuurblauwe wateren en wuivende palmbomen is er voor iedere zon en zee liefhebber wel een onontdekt plekje om blootvoets te luieren, zwemmen, snorkelen, eten, misschien even te kajakken en… repeat.

IN DE ANDAMANSE ZEE

Koh Mook is een rustig eilandje dat deel uitmaakt van Chao Mai Nationaal Park, waar een avontuurlijke peddeltocht via een geheime lagune door de pikdonkere Emerald Cave leidt naar een onwaarschijnlijk natuurparadijs. In de Phang Nga Bay met zijn karakteristieke granietformaties liggen Koh Yao Noi, de ultieme eiland escape, en het vrijwel verlaten Koh Yao Yai. Hier is de hele dag niets anders te doen dan genieten van verlaten stranden, ongerepte mangrovebossen en curry bij locals.

GOLF VAN THAILAND

Ook het afgelegen Kho Kood kent geen uitgebreid nachtleven, verkeer of lawaai. Dit exclusieve eiland wordt niet door backpackers bezocht. Hier heeft u de oogverblindend mooie zandstranden die een dichte groene jungle met schitterende watervallen omsluiten helemaal voor uzelf. Het vlakbij gelegen stervormige Koh Mak is bedekt met rubberbomen, palmplantages en moestuinen met bananenplanten en ananasstruiken. Dat, de lege stranden, het heldere water en de laid-back sfeer maken het piepkleine eiland een onvergetelijke getaway.

En er zijn de meer bekende baaien met betoverend mooie zandoevers… Vanzelfsprekend kunnen wij ook stranden als Phuket en Krabi en de eilanden Koh Lipe, Koh Chang, Koh TaoKoh Pha NganKoh Samui en Koh Samet opnemen in uw reis op maat.

Rondreizen door Thailand

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Barefoot paradise

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top