Rondreis Thailand

Natuur, cultuur & strand

Rondreis Thailand

Natuur, cultuur & strand

Rondreis Thailand

Natuur, cultuur & strand

U begint uw rondreis in het charmante noorden van Thailand. Chiang Mai is de toegangspoort tot adembenemende valleien voor verkwikkende trektochten en bijzondere ontmoetingen. Na een aantal dagen het indrukwekkende Bangkok te hebben verkent, reist u door naar het paradijselijke zuiden. Relax de laatste dagen aan parelwitte stranden met de meest prachtige snorkelspots in Khao Lak. Where the world can’t find you…

Tips & tops rondreis Thailand

  • Verken het levendige avondleven van Chiang Mai per Vespa. Ontdek zowel de bekende als verborgen parels van de kleurrijke stad. Ervaar de volgende dag buiten de stad de traditionele Lanna lifestyle bij een lokale familie die u alles leert over eeuwenoude tradities en bezoek een Lahu dorp hoog in de bergen voor een echte koffie experience.
  • Een tour in Phrao brengt u naar kleurrijke markten, prachtig omliggende valleien, authentieke dorpjes met bijzondere tradities, adembenemende vergezichten vanaf Doi Mon Lan en koffie proeverijen in het authentieke Akha.
  • Na een bijzondere rit over kronkelige bergwegen bent u op uw volgende bestemming: Pai. Verwacht bergdorpen met fantastische vergezichten, bijzondere grottenstelsels, zoals de Tham Lod grot, en een avontuurlijk ritje bamboo-rafting.
  • Tijdens een fietstour door de smalle steegjes en straten van Bangkok bezoekt u het Muslim quarter, kleurrijke Chinatown, bezienswaardigheden als Wat Pho, Grand Palace en Wat Arun, maar ook de verborgen tempels van deze indrukwekkende stad.
  • Bezoek de Siliman & Surin eilanden per privéboot en hop naar verschillende snorkel- en duikspots met een indrukwekkend zeeleven en bewonder honderden kleurrijke soorten koraal.

Uw reis op maat

Dagelijks overzicht

1-3 Chiang Mai – Ontdek de stad per Vespa - Bezoek lokale familie & echte koffie experience
4 Phrao – Adembenemende vergezichten & koffie proeverijen
5-6 Pai – Bezoek Mrok Fah waterval, Pong Dued hotsprings en Baan Jabo mountain village.
7-8 Bangkok – Ontdek Bangkok 'behind the scenes'
9-12 Khao Lak – De paradijselijke Similan en Surin eilanden.

Hoogtepunten voor deze reis

Thailand Bangkok

Bangkok

Een van de modernste steden van het Zuid-Oost Azië, waar eeuwenoude tempels slechts minuten van kosmopolitische winkelcentra verwijderd zijn

Inspiratie reizen voor Thailand