Share

Nederlandse Antillen

Voor ieder wat wils

Smetteloze zandstranden, wuivende palmen en een wonderschone onderwaterwereld is wat de zes eilanden gemeen hebben. Toch is er voor ieder type reiziger een ander eiland ideaal. Zonaanbidders wisselen hun zonovergoten stranddagen af met uitgaan en vertier op het met Amerikaanse toeristen overspoelde Aruba. Laid-back Bonaire is een walhalla voor watersportliefhebbers die houden van het goede leven. Laat uw dagen al kite- of windsurfend, diepzeeduikend en BBQ-en op het strand in elkaar overlopen.

Voor een meer Europese eilandbeleving gaat u naar Curaçao waar hippe beachclubs, zoutpannen met flamingo’s, een schat aan culturele ervaringen en Nederlands koloniale architectuur wachten om ontdekt te worden. Lekkerbekken adviseren we op Sint Maarten aan land te gaan; het heuvelachtige half Franse-half Nederlandse eiland met een rijk Afrikaans erfgoed biedt watersportmogelijkheden van topniveau en de fijnste cuisine van de Caribbean.

Natuurliefhebbers verschuilen zich in de dichte vegetatie die de dramatische rotsen en valleien bedekt van het in wolken gehulde vulkanische Saba, dat is omringd door verbazingwekkende aquatische ecosystemen. Bent u op zoek naar rust, dan vindt u uw nirwana op het nauwelijks ontdekte vulkanische St. Eustatius. ‘Statia’ is klein, puur en ongerept en heeft fenomenale duiksites en uitdagende trails door het regenwoud.

Inspiratie voor Nederlandse Antillen

Top accommodaties in Nederlandse Antillen

Bekijk hier meer accommodaties in Nederlandse Antillen
sluiten