Boardwalk Boutique Hotel

Ecovriendelijk boutique hotel op Aruba
Boardwalk Boutique Hotel

Boardwalk Boutique Hotel

Ecovriendelijke voormalige kokosplantage bij Palm Beach

Treed binnen in een tropische oase met een authentieke Caribische sfeer in Boardwalk Boutique Hotel. U verblijft op een voormalige kokosplantage, gelegen op loopafstand van Palm Beach, één van de mooiste stranden van Aruba. Geniet van rust en ontspanning bij uw kleurrijke casita of ga snorkelen en waan u in een adembenemende (onderwater)wereld. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Boardwalk Boutique Hotel:

  • Caribische casita’s, elk uniek met smaakvol ingerichte woonruimte een privéterras met BBQ grill
  • Kies voor een verblijf in de Palapa Lodge 360, de ultieme buitenervaring met een 360 graden rond terras en uw eigen buitenbad
  • Vermelding in de Top 25 Best Caribbean Hotels for Service
  • Keuze uit diverse activiteiten: kite- of windsurfen, standup paddlen, beachyoga of snorkelen
  • Indien gewenst wordt uw ontbijt tot aan de voordeur verzorgd.

 

 

Rondreizen door Nederlandse Antillen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top