The Ritz-Carlton Aruba

Relaxen aan Palm Beach

The Ritz-Carlton Aruba

ONTSPANNING EN WITTE ZANDSTRANDEN

Laat de dagelijkse routine en zorgen ver achter u en ontspan aan het prachtige zandstrand van Palm Beach aan de rand van de Caribische Zee. Laat u verleiden door het witte zand, de natuurlijke schoonheid en luxe voorzieningen van het prachtige The Ritz-Carlton. Hier vindt u een echte island escape. De levendige energie en ontspannen charme van Aruba wordt vertaald in de kamers en suites met een kleurrijke, op het eiland geïnspireerde inrichting en comfortabele voorzieningen.  Geniet van vurige zonsondergangen boven het turquoise water vanaf uw balkon. Where the world can’t find you...

TIPS & TOPS RITZ CARLTON ARUBA:

  • Relax in de luxe spa of neem een duik in een van de twee zwembaden
  • Directe toegang tot het ongerepte strand
  • Geniet van wereldkeukens in een van de zes eetgelegenheden
  • Laat u uitdagen in het state-of-the-art fitnesscentrum
  • Trek het water op per kajak of ga snorkelen
  • Ideaal voor familievakanties

Rondreizen door Nederlandse Antillen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR The Ritz-Carlton Aruba

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top