Trouwen op de ABC eilanden

Droomhuwelijk op tropisch eiland
BanKasa Dream Weddings

Trouwen op de ABC eilanden

Maak van uw huwelijksdag een paradijselijk sprookje

De mooiste dag van uw leven beleven in een tropisch paradijs waar u hand in hand over parelwitte stranden loopt langs de helderblauwe oceaan? Laat ons dan uw bruiloft organiseren op de eilanden Aruba, Bonaire of Curaçao.

Wandel over een prachtig schelpenpad of rode loper met romantische muziek op de achtergrond naar de plek waar u elkaar het jawoord geeft. Kies uit verschillende droomscenario’s om al dan niet in gezelschap van uw vrienden en familie te trouwen op een van de bountystranden van de Caribbean. De mogelijkheden zijn oneindig en alles wordt gedaan met maar een doel; om u en uw dierbaren een onvergetelijke dag te bezorgen.

Proef na de officiële ceremonie de heerlijke bruidstaart, laat de champagne maar knallen en sluit de dag af met een tongstrelend diner. Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de gehele huwelijksplanning, inclusief officiële huwelijkspapieren en trouwboekje. Om de rest van uw leven samen van deze belevenis na te genieten, leggen wij alles graag voor u vast op foto of video. Romantiek ten top op één van de meest mooie plekken ter wereld. Where the world can’t find you…

 

Rondreizen door Nederlandse Antillen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Trouwen op de ABC eilanden 

Delfins Beach Resort

Fantastisch strandresort op Bonaire

Avila Beach Hotel

Authentieke ziel van Curaçao

Bucuti & Tara Beach Resort

Romantische getaway aan het Arubaanse Eagle Beach

Curaçao Marriott Beach Resort

Paradijselijke luxe aan de kust van Curaçao

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top