Kustlijnen en stranden

Indrukwekkende mix van strand en cultuur
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kustlijnen en stranden

Perfecte mix van strand en cultuur

Met een lange kustlijn is het niet moeilijk een geschikte strandbestemming te vinden in de Baltische Staten. Badplaats Jūrmala in Letland is daarvan een goed voorbeeld. Langgerekte zandstranden grenzend aan dichte bossen maken het een van de meeste geliefde bestemmingen voor de locals die er graag ontspannen in en aan zee. En dan is daar Palanga in Litouwen. Van mondaine badplaats in het Tsaren tijdperk tot een plek met grote sanatoria in de Stalin periode, Palanga maakte het allemaal mee. Tegenwoordig worden de villa’s gerestaureerd en werkt de stad aan een nieuw en positief imago. En het strand van het plaatsje Nida in Lithuania ligt bezaaid met barnsteen en wordt omringd door kale duinen. De bekendste strandbestemming in Estland is Parnu. De zee is er misschien meer geschikt voor windsurfen en het strand door de wind minder voor zonnebaden maar het stadje zelf is fascinerend met huizen gebouwd in Bauhaus, Jugendstil en Art Deco stijl.

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kustlijnen en stranden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top