Nationale parken

Actieve ontdekking van prachtige natuur
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nationale parken

Sportief avontuur langs natuurschoon

Het ontbreekt de Baltische Staten niet aan mogelijkheden om zich te bewegen in de open lucht en natuur. Denk hierbij aan kajakken, wandelen, fietsen en begeleide natuurexcursies door de nationale parken. Wandel in Letland door Gauja National Park, ook wel het Zwitserland van Letland genoemd, en bezoek de grootste grot van de Baltische Staten. Loop over de houten vlonders van het Kemeri National park moerasgebied. In Estland is het Lahemaa National Park zeer de moeite waard met de Jagala waterval, de grootste natuurlijk waterval in het land. Fiets van Riga naar Jurmula, een tocht van 60 kilometer langs duinen en eindeloze stranden die eindigt in Jurmula, de ‘Riviera van het Noorden’. Vogelaars zullen genieten van de grote diversiteit aan vogels tijdens een bezoek aan het Pape meer in Litouwen, een waar paradijs voor trekvogels. En wat te denken van een boottocht op zoek naar zeehonden, een beversafari per vissersboot of kanovaren in Soomaa National Park in Estland?

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Nationale parken

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top