Geothermische baden en spa’s

Ervaar volledige ontspanning op traditionele wijze

Geothermische baden en spa’s

Traditionele gezonde ontspanning

Een natuurlijk wonder dat sterk verwant is aan de IJslandse cultuur is het gebruik van geothermisch warm of heet water. De spa is een moderne uitvinding, maar genieten van de verschillende gezondheidsvoordelen van baden in thermale baden is een traditie in IJsland die teruggaat tot de nederzetting.

De luxe van geothermisch verwarmd water wordt de laatste tijd ook in toenemende mate benut in de luxe spa-omgeving. De bekendste hiervan is de Blue Lagoon, gelegen in een lavaveld op het schiereiland Reykjanes, niet ver van Reykjavík. En, hoe onwaarschijnlijk het ook mag klinken, Reykjavík heeft zijn eigen geothermische strand, met wit zand en warm oceaanwater (geholpen door een kleine geothermische injectie). Of kom volledig tot rust in het unieke en nieuwe Sky Lagoon gelegen op een paar minuten rijden van Reykjavik waarbij u vanuit de spa kunt genieten van spectaculaire uitzichten daar waar de lagune  overgaat in de Atlantische Oceaan. Toch zijn er mensen die zweren bij de gezondheidsvoordelen van zwemmen in de koude oceaan, dus elke dag zul je IJslanders zien genieten van een duik in de koude Atlantische Oceaan

Rondreizen door IJsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Geothermische baden en spa’s 

The Retreat at Blue Lagoon

Luxe spa-hotel omgeven door ruige wildernis

INSPIRATIE VOOR Geothermische baden en spa’s

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top