Aman Sveti Stefan

Koninklijke schoonheid en historisch juweel
[seopress_breadcrumbs]
Aman Sveti Stefan
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Aman Sveti Stefan

Koninklijke schoonheid en historisch juweel

Aman Sveti Stefan is een prachtig sprookje, geschreven in twee delen. Het eerste deel bestaat uit een authentiek en charmant vissersdorp uit de 15e eeuw, gebouwd op een versterkt eiland met geplaveide straatjes, schaduwrijke binnenplaatsen en ongeëvenaard uitzicht op de diepblauwe Adriatische Zee. Het tweede deel bevindt zich op het vasteland en is het voormalige zomerhuis van koningin Maria van Joegoslavië. Samen beslaan deze historische panden een stuk land van 80 hectare aan de idyllische kust van Montenegro. Ontdek het spectaculaire landschap met enerzijds verborgen baaien, prachtige stranden en charmante oude steden en anderzijds een wild berglandschap van beboste valleien, wijngaarden en meren. Ervaar hoe de middeleeuwen tot leven komen terwijl u opgaat in de adembenemende natuur. Where the world can’t find you… 

Tips & Tops Aman Sveti  Stefan:

  • Villa Milocer en de Aman Spa zijn het gehele jaar geopend, het eiland en zijn faciliteiten zijn seizoensgebonden en open van 1 mei tot 24 oktober
  • Neem een duik in één van de drie zwembaden
  • Relax aan de roze zandstranden die tot de mooiste van de Adriatische Zee behoren
  • Kamers en suites in authentieke stijl of sfeervolle individuele vissershuisjes op het eiland
  • Villa Milocer biedt eigentijdse suites met openhaard en geweldige uitzichten
  • De afgelegen Aman Spa biedt heerlijke wellness-en hydrotherapie-behandelingen
  • Ontdek de omgeving met op maat gemaakte privéexcursies, waaronder wandelen, cruises op het meer en zeiltochten

Rondreizen door Montenegro

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Aman Sveti Stefan

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top