De eilanden

Ontdek de eilanden van subtropisch Portugal
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De eilanden

De Azoren en Madeira

De Azoren is een subtropische archipel voor de westkust van Portugal, bestaande uit negen grote eilanden en een aantal kleine satelliet eilandjes. Een deel van de charme van de regio is de smeltkroes van onder andere dialecten en culinaire tradities. Daarnaast zijn de landschappen opvallend mooi - stijgende vulkanische pieken, groene heuvels bezaaid met bloemen, glinsterende meren en diepblauwe baaien. Sao Miguel is de grootste van de eilanden,  ook wel “het groene eiland” genoemd door zijn weelderige subtropische landschap. Andere hoogtepunten van de archipel zijn de mooie oude havenstad Angra do Heroismo op Terceira, de wijngaarden van Pico - een UNESCO-werelderfgoed - en de gouden kust van Santa Maria. De eilanden zijn populair bij duikers en zeilers.

Dichter bij de zuidwestkust ligt Madeira; dit eiland staat bekend om haar zwoele eeuwige lenteklimaat. Het eiland heeft kiezelstranden, dramatische kliffen en spectaculaire berglandschappen en vooral prachtige exotische bloemen. Het is een ideaal gebied voor onder anderen wandelen, vissen, surfen en dolfijnen en walvissen spotten.

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in De eilanden

Belmond Reid’s Palace

Iconische ontsnapping op het kleurrijke Madeira

White Exclusive Suites & Villas

Authentieke getaway in het Azoren Archipel

INSPIRATIE VOOR De eilanden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top