Porto

Parel van Noord Portugal

Porto

Charmante stad aan de Douro

De oude havenstad Porto in het noorden van Portugal langs de Douro rivier is een charmante middelgrote stad met oude wijken zoals Ribeira. Bezoek de mooie musea zoals het kunstmuseum Soares dos Reis. Wandel door de straten met neo-gothische architectuur, bezoek de kathedraal uit de twaalfde eeuw en het unieke boekwinkeltje Lello en vergeet vooral niet de portwijn uit het gebied van Vila Nova de Gaia te proeven

Rondreizen door Portugal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Porto 

Torel 1884

Exotisch overnachten in Porto

Pedras Salgadas spa & nature park

Uniek en modern eco-verblijf middenin natuurpark

INSPIRATIE VOOR Porto

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top