Schotland

Ruig, mystiek en oude folklore

Schotland

Puur en ruig

Schotland staat garant voor een ontmoeting met zijn gastvrije bevolking en de mooiste natuurgebieden van het Verenigd Koninkrijk. U vindt hier ruige natuur met steile bergen, legendarische lochs en eeuwenoude kastelen; alle vermengd met tradities van de clans. Ga walvissen spotten op Firth en Lorn of volg de Great North Road die u kronkelend langs diepe fjorden, verlaten baaien en eindeloze meren voert. In het prachtige Cairngorms National Park wachten talrijke wandel-, fiets- en mountainbikeroutes om bedwongen te worden.

Natuurlijk mag een bezoek aan de Schotse Hooglanden niet ontbreken, het domein van wild zoals edelherten en steenarenden. Maak kennis met de folklore van de highlanders die een oude en rijke geschiedenis kennen. De beste manier om de hooglanden te ontdekken is met een 4WD. Rijd samen met uw gids offroad door deze ruige wildernis. Een bezoek aan Schotland is niet compleet zonder een bezoek aan Isle of Skye, een echte off the beaten-track bestemming waar u eindeloze wandelroutes vindt met adembenemende uitzichten.

Natuurlijk maakt u tijdens een reis naar Schotland kennis met whiskey, een belangrijk onderdeel van de cultuur. Bezoek een van de vele distilleerderijen en kies uw favoriet. Wild en puur Schotland; 'Where the world can't find you...'

Rondreizen door Verenigd Koninkrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Schotland 

Eagle Brae

Uniek blokhutdorp in de ongerepte Schotse wildernis

Isle of Eriska

Magische belevingen op Schots privé eiland

INSPIRATIE VOOR Schotland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top