Accommodaties In Argentinië

Wanneer u met Untamed op reis gaat, bepaalt u zelf het comfortniveau dat het beste bij u en uw budget past. Bij bijna elke reis kunt u kiezen uit diverse accommodatietypes, verschillend in mate van comfort en belevenis. Het is ook mogelijk om tijdens een reis verschillende opties te combineren. Laat ons uw wensen weten en we stellen graag een reis op maat samen. 

Wanneer u kiest voor een reis of strandvakantie naar een van de exotische strandbestemmingen (o.a. Seychellen, Mauritius, Malediven, Belize...) bieden we u een ruime keuze aan bijzondere hotels en resorts. Untamed heeft een selectie gemaakt van kleinschalige accommodaties met een hoog service niveau en veel persoonlijke aandacht. Met oog voor detail en inrichting, op een unieke locatie. Hip, trendy, boutiquehotel of juist klassiek en authentiek, aan u de keus.

 

Top accommodaties

Eolo

Hotel in het hart van Patagonië, halverwege El Calafate en Los Glaciares National Park

Meer informatie

Meer accommodaties

Irupé Lodge

In de Ibéra Moerassen met een natuurgebied van maar liefst 1,5 hectare ligt Irupé Lodge. Geniet van de natuur en spot bijzondere dieren, zoals capibara’s, kaaimannen, moerasherten, otters en honderden soorten vogels.

Meer informatie
sluiten