Kachi Lodge

Een bijzondere eco-lodge speciaal ontworpen voor een unieke beleving op de zoutvlaktes van Uyuni
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kachi Lodge

Eco-lodge op Salar de Uyuni

Kachi Lodge is een bijzondere eco-lodge die speciaal is ontworpen voor een unieke beleving op de zoutvlaktes van Uyuni. De zes koepelvormige suites zijn de ultieme ontsnapping, weg van de massa. Het interieur ademt bohemian chique en de grote raampartijen bieden een panoramisch uitzicht over de immense zoutvlakte. Laat u smakelijk verwennen door één van de beste chef-koks van Bolivia, geniet ‘s avonds op het grote terras van de sterrenhemel en laat u inspireren door de bijzondere kunstwerken in en rondom de lodges.

Tips & Tops Kachi Lodge

  • Verschillende culturele en etnische excursies: bezoek de oude archeologische vindplaats Alkaya, ontmoet lama-boeren en hun kuddes of maak een wandeling naar de Thunupa vulkaan.
  • Spot verschillende diersoorten in de omgeving: flamingo’s, viscacha’s, andesvossen en de vicuñas: een antilope-soort die wol produceert die zelfs kasjmier overtreft.
  • Verken het eiland Inca Huasi, bedekt met gigantische cactussen.
  • Stop bij de oude treinbegraafplaats en bewonder tientallen oude locomotieven en rijtuigen.
  • Een eigen gids en privéauto met chauffeur staan tot uw beschikking voor alle activiteiten.

 

Rondreizen door Bolivia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top