Cruise Ushuaia, Kaap Hoorn & de Falklandeilanden

De ecologische wonderen van het Zuiden

Cruise Ushuaia, Kaap Hoorn & de Falklandeilanden

De ecologische wonderen van het Zuiden

Klaar voor een nieuw avontuur? Stap aan boord van het nieuwe expeditieschip Magellan Explorer en maak een onvergetelijke cruise vanaf Ushuaia naar Kaap Hoorn & de Falklandeilanden.

Deze bijzondere reis begint op de pier in Ushuaia, Argentinië. Vaar langs het Beagle Channel richting Puerto Williams in Chili, de meest zuidelijke stad ter wereld. Wanneer het weer het toelaat, bent u één van de bevoorrechte avonturiers die voet aan land zet op het beroemde en zelden bezochte Kaap Hoorn.

In de volgende dagen verkent u de ongerepte schoonheid van de Falklandeilanden. Bezoek afgelegen plekken als New Island en Weddell Island in het zuiden, waar dramatische kliffen contrasteren met beschutte zandbaaien. Verken Saunders in het noorden, een zeer belangrijk vogelgebied waar alle vijf broedende soorten pinguïns gespot kunnen worden. De ruige landschappen van de Falkland Sound slaat u deze reis ook zeker niet over. Verdiep u in de geschiedenis van de eilanden, ontmoet de lokale bevolking en leer de cultuur kennen. Where the world can’t find you…

Tips & Tops Cruise Ushuaia, Kaap Hoorn & de Falklandeilanden

  • Het expeditieschip Magellan Explorer is speciaal ontworpen voor (sub-)Antarctica expedities en is geschikt voor 100 passagiers.
  • De expeditie is perfect te combineren met een bezoek aan Patagonië.
  • Ook aan boord is er geen tijd voor verveling, woon boeiende lezingen bij of spot in het gezelschap van deskundigen bijzonder wildlife vanaf het buitendek.
  • Zorg tijdens de expeditie voor goede gezichtsbescherming en de bemanning zal u voorzien van een paar thermische rubberen laarzen voor de natte landingen.

 

UW REIS OP MAAT

Dagoverzicht

1 Vertrek vanuit Ushuaia
2 Kaap Hoorn
3 Dag op zee
4 Falklandeilanden (zuid)
5 Falklandeilanden (noord)
6 De Falkland Sound
7 Port Stanley
8 Aankomst Mt. Pleasant – Ontscheping

HOOGTEPUNTEN VAN DEZE REIS

Falklandeilanden

In de Zuidelijke Atlantische Oceaan, ver van het Argentijnse vasteland, liggen de Falklandeilanden. Hier vindt u een vleugje Brits plattelandsleven, omgeven door kleine eilanden met een ruige, onbedorven natuur.

Vuurland Argentinië

Het einde van de wereld

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top