La Guajira

La Guajira is een schiereiland met kolkende brandingen en dat verrast door de vele kleuren, flora en fauna.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La Guajira

La Guajira is het meest noordelijke stukje van Colombia en van heel Zuid-Amerika. Een schiereiland met kolkende brandingen waar het zand overgaat in de Caribische Zee en dat verrast door vele kleuren en de grote hoeveelheid flora en fauna. De verscheidenheid van cactussen in de woestijn en zandduinen aan zee wisselen elkaar af en maken dit schiereiland een bijzondere en echt off-the-beaten track bestemming.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top