Los Llanos Orientales

Colombia’s magische ‘diamond in the rough’ is een schitterend en nog vrijwel ontontdekt gebied.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Los Llanos Orientales

Colombia’s magische ‘diamond in the rough’ is een schitterend gebied dat nog vrijwel onontdekt is door reizigers. Het tropische landschap wordt gevormd door savannes, bossen en graslanden. Het ligt oostelijk van de Colombiaanse Andes en ten noorden van de Amazone en strekt zich uit over Colombia en Venezuela. Het contrast tussen de natte (tussen mei en oktober) en droge tijden is enorm groot. Daardoor hebben de Llanos een hele bijzondere biodiversiteit en vind je er de beste ecotourisme ervaringen van Colombia.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top