Share

Costa Rica reizen

Rondreizen Costa Rica: een land met veel natuurschoon

Costa Rica staat bekend vanwege het duurzame toerisme; in een land met zoveel natuurschoon wordt veel waarde gehecht aan de bescherming ervan. Het land is grotendeels bedekt met regen- en nevelwoud en heeft een ongelofelijke hoeveelheid vogels, bijzondere zoogdieren, reptielen en vlinders. Een rondreis door Costa Rica is een must voor de natuurliefhebber!

Costa Rica puur natuur

Door de relatief kleine oppervlakte van Costa Rica zijn de verschillende bezienswaardigheden makkelijk te bezoeken. Dit maakt een rondreis door Costa Rica erg aangenaam. Zo is er El Arenal, één van de meest actieve vulkanen ter wereld, waarbij u een grote kans heeft in de avonduren de roodgloeiende lava te zien stromen. Tortuguero Nationaal Park waar u onder leiding van een gids getuige mag zijn van de gigantische zeeschildpadden die op het strand hun eieren leggen. Of het Nationaal Park Manuel Antonio, bekend om z'n prachtige stranden en grote verscheidenheid aan dieren, waarbij u tijdens wandelingen misschien wel het zeldzame doodshoofdaapje kunt spotten. Een rondreis Costa Rica kan niet zonder een bezoek aan het Monteverde nevelwoud, via hangbruggen van soms wel 35 meter hoog of abseilend via kabels van platform naar platform, is dit een unieke manier om de verschillende dieren van dit park hoog in de bomen te aanschouwen. En dan is dit nog maar een greep uit de activiteiten van onze Costa Rica reizen die op u wachten, het natuurpareltje in Centraal Amerika! Pura Vida!

Inspiratie voor Costa Rica

Beleef Costa Rica met Untamed

Noord Pacific

Aan de noordkust van Costa Rica, op het schiereiland Nicoya, liggen paradijselijke stranden. Een perfecte bestemming voor een strandvakantie

Meer informatie

Top accommodaties in Costa Rica

Bekijk hier meer accommodaties in Costa Rica

ONZE KLANTERVARINGEN

  • Monique en René Stout

    Dit was een geweldig georganiseerde reis in een land waar we zeker naar terug willen en dan melden we ons graag weer bij jullie.

    Meer informatie

VAN ONS BLOG

“COSTA RICA – YOU ARE IN HEAVEN”


Costa Rica stond al enige tijd op mijn bucket list van landen die ik wil bezoeken. Jungle, vele endemische vogels, zwemmen met dolfijnen, een ongerepte groene oase in Midden-Amerika. Pas de laatste dagen van mijn reis krijg ik een goed beeld van Costa Rica, PURA VIDA. Ik heb deze blog dan ook op het allerlaatste ogenblik geschreven.

Reismogelijkheden:

sluiten