Galapagos aan land

Bezoek de bijzondere Galapagos eilanden vanuit comfortabele lodges op de eilanden

Galapagos aan land

De Galapagos vanuit lodges

De Galapagos archipel voor de kust van Ecuador is onvergetelijk. Nergens in de wereld staat u van zo dichtbij oog in oog met reuze-schildpadden, leguanen, zeeleeuwen en vele endemische vogelsoorten. Bij onze Galapagos landarrangementen verblijft u aan land en maakt land-en zee-excursies naar de verschillende eilanden. We raden deze reisvorm ook aan voor kinderen. Deze arrangementen zijn ook goed te combineren met een cruise.

Accommodaties op de Galapagos

Er zijn drie accommodatie-vormen:
  • U verblijft in een luxe eco-tenten kamp op Santa Cruz eiland, waar gasten comfortabel kamperen terwijl ze de natuur op zijn puurst beleven. Er zijn slechts 9 luxe tenten met prachtig uitzicht en een centrale lodge met zwembad. In de directe omgeving is al veel te beleven, het kamp ligt bijvoorbeeld tegen het schildpadden reservaat aan. Tijdens uw verblijf worden er land- en bootexcursies aangeboden om de wonderlijke wereld van de Galapagos te ontdekken.
  • U verblijft in drie prachtige lodges op verschillende eilanden. Bij deze reisvorm van eilandhopping zult u de natuur van heel dichtbij ervaren met speciaal ontwikkelde activiteiten.
  • U verblijft in het het Finch Bay Eco Hotel op Santa Cruz eiland. Vanuit het comfortabele hotel worden landexcursies maar ook dagexcursies per boot gemaakt naar de omringende eilanden.

Welke vorm van accommodatie u ook kiest, een verblijf op de Galapagos eilanden staat garant voor een unieke ervaring.

Rondreizen door Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Galapagos aan land

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top