Share

Mexico reizen

Maya cultuur, eindeloze stranden en koloniale steden

Mexico is niet met een enkel woord te beschrijven. De overweldigende natuur varieert van woestijnen met enorme cactussen in het noorden, immense besneeuwde vulkanen in het hart van het land en exotische jungle in het zuiden. En dan hebben we het nog niet gehad over de duizenden kilometers kust, zowel aan de wilde Pacifische Oceaan als aan de zwoele Caribische zee met zijn witte stranden, kristalblauwe water en koraalriffen. Ontdek de oude en levende cultuur van de Maya´s of bewonder de vele goed bewaarde koloniale steden.

Walvissen en indianen

Wees getuige van unieke natuurfenomenen zoals de migratie van de grijze walvis bij Baja California of de monarchvlinder in centraal Mexico. Maak kennis met inheemse volkeren zoals de Tarahumara Indianen bij de Copper Cañon, super atleten op blote voeten, of overnacht bij de Lancandon Indianen in het regenwoud van het zuiden. En wist u dat de Mexicaanse keuken is uitgeroepen tot UNESCO Erfgoed? Doe boodschappen op de lokale markt en volg een kookcursus in Oaxaca. En dan waarom niet? Geniet van een goede tequila en laat u bezingen door de Mariachi’s.

Inspiratie voor Mexico

Beleef Mexico met Untamed

Baja California

Baja California is een unieke plek om grote zeezoogdieren te bewonderen. Volg de migratie van de grijze walvis en geniet van de indrukwekkende onderwaterwereld.

Meer informatie

Chiapas

Chiapas is een deel van Mexico met vele gezichten; tropisch regenwoud, authentieke indianen dorpjes en mooie koloniale steden als San Cristóbal de las Casas

Meer informatie

Mexico Stad

De hoofdstad van Mexico is een interessante mix van eeuwenoude bezienswaardigheden en moderne winkels, hotels en straten.

Meer informatie

Oaxaca

Oaxaca is zowel een staat en een stad. Een stad met een aangename sfeer en prachtige koloniale overblijfselen.

Meer informatie

Top accommodaties in Mexico

Bekijk hier meer accommodaties in Mexico

ONZE KLANTERVARINGEN

  • Sonja Rietberg en Aaldrik Harkema

    Een sprookje met alles erop en eraan

    Meer informatie
  • Sam & Anthony Vanherpe

    Nooit hebben we ons in een onveilige situatie bevonden

    Meer informatie

Reismogelijkheden:

sluiten