Rio San Juan

De grensrivier tussen Nicaragua en Costa Rica is een goed bewaarde natuurlijke schat in Midden Amerika…

Rio San Juan

Uniek natuurgebied op de grens met Costa Rica

De Rio San Juan is een goed bewaarde natuurlijke schat in Midden Amerika met een enorme biodiversiteit en veel wildleven. Meer dan 380 vogelsoorten herbergt het gebied waaronder de green macaw, de  harpy eagle en de crested eagle. Onder de zoogdieren vinden we de jaguar, de tapir, de spinaap, de white faced aap, de brulaap en de ocelot. Een boottocht over de rivier laat u kennismaken met kaaimannen, rivierschildpadden en zee koeien (manatees). 

Rondreizen door Nicaragua

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top