Arequipa en de Colca Canyon

Arequipa is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Colca Canyon, een duizelingwekkende kloof waarboven de condor zweeft

Arequipa en de Colca Canyon

De witte stad

Aan de voet van de majestueuze Misti vulkaan, omringd door hooggelegen woestijnen, thermale warmwater bronnen, zoutmeren en 's werelds diepste kloven, ligt Arequipa. Opgetrokken uit wit vulkanisch gesteente herbergt 'de witte stad' koloniale kerken, sfeervolle pleinen en het ongeëvenaarde Santa Catalina klooster met kleurrijke stegen en patio’s. Een bezoek aan het museum van de befaamde ijsmummie Juanita, destijds door de Inca’s aan de berggoden geofferd, is een onvergetelijke ervaring.

Machtige Condors

Besneeuwde vulkanen, hoge bergpassen en prachtige vergezichten... Herders met kudde lama’s en alpaca’s, vicuña’s op de weidse Altiplano (de Peruaanse hoogvlakte)... De route naar de Colca Canyon is spectaculair! De gastvrije indiaanse bevolking in kleurrijke klederdracht laat u graag kennismaken met hun traditionele leefwijze. In de duizelingwekkende kloof met de door de Inca’s aangelegde landbouwterrassen en koloniale dorpjes zweven machtige condors voorbij. Met zijn imposante spanwijdte is de Andescondor koning onder de roofvogels en het absolute hoogtepunt van uw bezoek aan de Colca Canyon.
 

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Arequipa en de Colca Canyon 

Las Casitas del Colca

Een luxe verrassing in een afgelegen gebied

INSPIRATIE VOOR Arequipa en de Colca Canyon

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top