Arturo Polo Ena
Share

Ultima Thule Lodge

OP AVONTUUR IN WRANGELL ST. ELIAS NATIONAL PARK

Op een heuvel, aan de oevers van de Chitina River in Wrangell St. Elias National Park, liggen de cabins van de kleinschalige Ultima Thule Lodge. De lodge wordt gerund door een familie van piloten. Zij nemen u graag mee in hun vliegtuigjes om samen met u de ongerepte natuur van de Wrangell Mountains te verkennen. Vanuit de lucht ziet u de ruige rotspartijen, gletsjers en het toendralandschap op haar best. De familie brengt u naar de beste plekken en begeleidt u bij het wandelen door de bergen, het raften, het kunnen zien van wildlife of bij het vissen op zalm en forel. Iedere dag, mede afhankelijk van de weersomstandigheden, kunt u zelf bepalen wat u wilt gaan doen; er zijn voldoende mogelijkheden.
De vijf cabins van de lodge zijn ingericht met handgemaakte meubels en accessoires en beschikken over twee slaapkamers en een zithoek met uitzicht over de rivier. 

TIPS & TOPS ULTIMA THULE LODGE

  • Geen dag is hier hetzelfde. Iedere dag wordt bekeken wat er gedaan kan worden gezien de weersomstandigheden. Uiteraard geheel toegespitst op uw wensen
  • Als u terugkomt van uw dagactiviteit is de sauna al opgewarmd en kunt u er heerlijk ontspannen
  • De vrouw des huizes maakt dagelijks verse maaltijden met verse groenten en fruit uit eigen tuin en versgevangen vis
  • De lodge wordt wereldwijd geroemd door vele internationale magazines, zoals National Geographic Traveler (‘Best places to visit’) en Outside (‘Top 10 Hideaways’)
  • Het lukt maar weinig mensen om door de ruige en ongerepte natuur van Wrangell Mountains te navigeren. De familieleden van Ultima Thule wel, en daardoor is een verblijf in deze lodge zo bijzonder. U komt op plaatsen waar niemand komt. ‘Where the world can’t find you…’

Foto's

Arturo Polo Ena
Arturo Polo Ena
Arturo Polo Ena
Arturo Polo Ena
Arturo Polo Ena
Arturo Polo Ena
sluiten