Camp Denali

Een van de eerste wildernislodges van Alaska, aan de boomgrens van de inheemse toendra en naaldbossen van Denali National Park.
Photo courtesy of Camp Denali
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Camp Denali

Wildernislodge in Denali N.P.

Camp Denali is een van de eerste wildernislodges van Alaska, gelegen aan de boomgrens van de inheemse toendra en naaldbossen van Denali National Park.

Back to basic

Lampen branden hier op propaan, drinkwater komt van een tap buiten, warmte komt van de houtkachel en handgemaakte quilts sieren de bedden. Douchen kan op 7 minuten lopen van uw hut, daar waar ook de gezamenlijke eetruimte en bibliotheek zich bevinden. Te midden van schitterende ruige natuur heeft u hier de luxe het echte Alaska als avonturier te beleven.

Tips & tops Camp Denali:

  • Gestart in 1954 (!)
  • 18 authentieke goed ingerichte hutten, handgemaakt.
  • De badkamerfaciliteiten zijn – hoewel niet in uw eigen hut – zeer modern.
  • Natuurgidsen van Camp Denali zullen hun kennis van de natuur tijdens hikes graag met u delen. Kruisingen van rivierstromen, steile beklimmingen en afdalingen over ruige bodem maar ook alpine heuvels met droge stevige toendra, voor ieder niveau is er in de omgeving een prachtige route.
  • Trekt u er liever zelf op uit? Topografische kaarten, kano’s, fietsen en vistuig zijn te leen.
  • Gedurende de zomer worden gastsprekers uitgenodigd om presentaties te geven over hun expertise, de ‘Special Emphasis Series sessions’.

Rondreizen door Alaska, Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top