Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Treinreis per Rocky Mountaineer

TREINREIS PER ‘ROCKY MOUNTAINEER’

Dit is niet zomaar een trein. De Rocky Mountaineer is ervoor gemaakt om u zo comfortabel mogelijk te laten genieten van adembenemende landschappen. In twee tot drie dagen reist u tussen Vancouver en de Canadese Rocky Mountains. Kies uit één van vier mogelijke routes, en stap in voor een onvergetelijke treinreis.

PERFECTE SERVICE

Een drankje, een lichte lunch of juist een uitgebreid culinair feest, vanaf het moment dat u instapt, wordt u op uw wenken bediend. Ondertussen rijdt de Rocky Mountaineer in een rustig tempo door galerijen van naaldwouden, hoog boven de oever van een turquoise-kleurig meer, of door een diepe kloof. Het visuele spektakel houdt pas op als de zon ondergaat, en de trein tot stilstand komt. Het gestage ritme van een reis over het spoor klinkt nog even door als een echo, maar u kunt uitzien naar een serene nacht in een hotel. Uitgerust begint u aan de volgende etappe.

PURE ONTSPANNING

Laat de trein maar zwoegen, als het spoor omhoog leidt. Ontspan, kijk, en geniet. En uw wandelschoenen? Die kunnen deze dagen in uw bagage blijven!

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top