Share

New York, San Francisco en Chicago

DE TOP 3 STEDEN VAN DE VERENIGDE STATEN

NEW YORK
DE STAD DIE NOOIT SLAAPT

Verken New York per helikopter voor u het van architecturale schatten en culinair kapitaal vergeven epicentrum van de kunstscene induikt. De Met, MoMA en het Guggenheim zijn slechts enkele van de stads’ kunstwereld-iconen; het Vrijheidsbeeld, Chrysler Building en het Flatiron gebouw louter een greep uit de bouwstijlen. Geniet in de pulserende metropool van ontelbare sterrenrestaurants terwijl de zon in de Hudson zakt en de stad langzaam transformeert in een podium voor experimenteel theater, improvisatie-komedie, indie-cinema, ballet, poëzie, burlesque, jazz, drag en nog véél meer.

SAN FRANCISCO
EXTRAVAGANZA GALORE

De iconische – doorgaans in mist gehulde – Golden Gate Bridge is de toegangspoort tot San Francisco waar u verwelkomd wordt door in pastel gehulde Painted Ladies. De vrijzinnige wereldstad is de kiem van de beatnik- en hippie generatie, pionier van de LGBT-community, hotspot van Tech en koploper in duurzaamheid. Begin uw bezoek met Coit Tower en kijk uit op al het moois dat deze vooruitstrevende Grande Dame te bieden heeft. Ontdek 'The City' waar u de steile heuvels met kabeltrams bedwingt, zeilt van Pier 39 naar Alcatraz, smult van Hog Island Oysters en Cowgril Creamery, uw geluk beproeft in Chinatown en exposities bezoekt op Union Square. Vóórdat u wordt opgeslokt in de steegjes met naar dichters genoemde muurschilderingen, eettentjes en funky winkels van Mission District.

CHICAGO
VAN GANGSTERS TOT HONKBAL

Als een feniks uit zijn as verrijst Chicago's stalen skyline uit Lake Michigan… De Windy City, de stad die ‘Can do’. Het is de hoofdstad van blues, de bakermat van house en de schatkist van moderne architectuur. Voel Willis Tower wiegen in de wind, baad in luxe op Magnificant Mile en Segway uw weg door de toekomst in Millenium Park. Treed buiten The Loop voor een festival in Lincoln Park, laat uw tanden wegzinken in real deep dish pizza en woon een honkbalwedstrijd bij. Where the world can’t find you…

Bekijk accommodaties bij deze bestemming
sluiten