Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

New York, San Francisco en Chicago

DE TOP 3 STEDEN VAN DE VERENIGDE STATEN

NEW YORK
DE STAD DIE NOOIT SLAAPT

Verken New York per helikopter voor u het van architecturale schatten en culinair kapitaal vergeven epicentrum van de kunstscene induikt. De Met, MoMA en het Guggenheim zijn slechts enkele van de stads’ kunstwereld-iconen; het Vrijheidsbeeld, Chrysler Building en het Flatiron gebouw louter een greep uit de bouwstijlen. Geniet in de pulserende metropool van ontelbare sterrenrestaurants terwijl de zon in de Hudson zakt en de stad langzaam transformeert in een podium voor experimenteel theater, improvisatie-komedie, indie-cinema, ballet, poëzie, burlesque, jazz, drag en nog véél meer.

SAN FRANCISCO
EXTRAVAGANZA GALORE

De iconische – doorgaans in mist gehulde – Golden Gate Bridge is de toegangspoort tot San Francisco waar u verwelkomd wordt door in pastel gehulde Painted Ladies. De vrijzinnige wereldstad is de kiem van de beatnik- en hippie generatie, pionier van de LGBT-community, hotspot van Tech en koploper in duurzaamheid. Begin uw bezoek met Coit Tower en kijk uit op al het moois dat deze vooruitstrevende Grande Dame te bieden heeft. Ontdek 'The City' waar u de steile heuvels met kabeltrams bedwingt, zeilt van Pier 39 naar Alcatraz, smult van Hog Island Oysters en Cowgril Creamery, uw geluk beproeft in Chinatown en exposities bezoekt op Union Square. Vóórdat u wordt opgeslokt in de steegjes met naar dichters genoemde muurschilderingen, eettentjes en funky winkels van Mission District.

CHICAGO
VAN GANGSTERS TOT HONKBAL

Als een feniks uit zijn as verrijst Chicago's stalen skyline uit Lake Michigan… De Windy City, de stad die ‘Can do’. Het is de hoofdstad van blues, de bakermat van house en de schatkist van moderne architectuur. Voel Willis Tower wiegen in de wind, baad in luxe op Magnificant Mile en Segway uw weg door de toekomst in Millenium Park. Treed buiten The Loop voor een festival in Lincoln Park, laat uw tanden wegzinken in real deep dish pizza en woon een honkbalwedstrijd bij. Where the world can’t find you…

Rondreizen door Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in New York, San Francisco en Chicago

The Surrey Hotel

Art Deco-oase aan de Upper East Side

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top