Texas

Texas

Texas

THE LONE STAR STATE

Reis mee naar Texas, het Wilde Westen waar cowboys en oliebaronnen de dienst uitmaken en BBQ’s, festivals en rodeo’s het ritme van de dag bepalen. ‘Everything is bigger in Texas’, van de dimensie van het land tot aan de maaltijden en de steden. Welkom in The Lone Star State, de conservatieve cowboystaat die zich nergens mee laat vergelijken.

GEVARIEERDE NATUUR

Aan de kustlijn strekken de winderige duinen en zonnige stranden van de barrière-eilanden zich uit, in het westen de schitterende canyons en woestijnen van Big Bend Internationaal Biosfeer Reservaat en in het noordoosten dennenbossen en bochtige, met cipressen omzoomde bayous… De uitzonderlijk gevarieerde natuur van Texas heeft voor ieder wat wils; of u nu graag luiert op het strand, wandelt over trails, bergen bedwingt of wildwaterraft.

KOSMOPOLITISCHE STEDEN EN COUNTRY DORPEN

Bezoek in oliestad Dallas het Sixth Floor Museum, het gebouw van waaruit Lee Harvey Oswald president John F. Kennedy doodschoot. Dompel u onder in countrystijl in de vlakbij gelegen westernstad Fort Worth. De legendarisch Stockyards – ooit het werkgebied van Bonnie & Clyde - zijn nog ieder weekend het toneel van drijverijen, rodeo’s en onvervalste honky-tonk.

Combineer San Antonio - waar The Alamo herinnert aan de Texaanse onafhankelijkheidoorlog en Tex-Mex regeert - met Hill County; een heuvelachtige regio die bekend staat om zijn met wilde bloemen omzoomde wegen, charmante stadjes en prachtige wijnhuizen.

Ervaar de ontspannen sfeer van eigenzinnig en progressief Austin. De muzikale hoofdstad van de wereld heeft festivals die uiteenlopen van gigantische weekenders als South by Southwest en het Austin City Limits Festival tot intiemere dagfeestjes. Begeef u voor zonsondergang naar Congres Avenue Bridge voor de samenkomst van miljoenen vleermuizen, een ongelooflijk spektakel om vanaf het water gade te slaan. Voordat u zich door de stad's live optredens in het nachtleven laat opslokken, where the world can't find you...

Uw reis op maat

Deze rondreis is enkel een voorbeeldreis ter inspiratie. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen.

Dagelijks overzicht

Hoogtepunten voor deze reis

Inspiratie reizen voor Verenigde Staten