Bijzondere eilanden

Australië’s wildlife parels

Bijzondere eilanden

Lord Howe Island

Het laatste paradijs

Lord Howe Island is een klein, groen vulkanisch eiland dat dramatisch uit de zee oprijst. Het heeft twee majestueuze bergen met uitzicht op een idyllische lagune, perfecte halve manen van strand en een groen interieur dat is doorregen met wandelpaden. Afgezonderd van de rest van wereld konden flora en fauna hier miljoenen jaren onverstoord hun gang gaan. Met zijn unieke collectie planten, vogels, zeeleven en uitzonderlijke natuurlijke schoonheid laat Lord Howe zich nergens mee vergelijken. Het is het ‘laatste paradijs’.

Kangaroo Island

Walhalla voor natuurliefhebbers

Een langgerekte strook Zuid-Australisch Walhalla; Kangaroo Island is de thuisbasis van misschien wel de dichtste en meest gevarieerde natuurlijke menagerie van wilde dieren in Australië. Omringd door de verpletterende branding van de Zuidelijke Oceaan is het met National Parks bezaaide eiland als een levensechte Ark van Noach. Behalve de alomtegenwoordige 'roos', wallabies, koala's en honderden vogelsoorten, bieden kustpaden een uitkijkpunt voor het observeren van pelsrobben die dansen door het water en zeeleeuwen die zonnen op het strand. KI is bovendien de droom van elke fijnproever; het serveert zalige lokale producten als honing van Ligurische bijen, schapenkaas en allerhande zeevruchten met Marron als inheemse specialiteit.

Lizard Island

Natuurlijke buitenspeeltuin

Rotsachtig, bergachtig terrein met glinsterende witte stranden en spectaculaire riffen om te snorkelen en duiken; Lizard Island is het wonderschone met National Parks bedekte hoofdeiland van de gelijknamige eilandengroep. Ooit was het een heilige plaats die door de Dingaal werd gebruikt voor inwijdingsceremonies, vandaag de dag is het de natuurlijke buitenspeeltuin van gasten van het exclusieve Lizard Island Resort. Met het Great Barrier Reef voor de deur en een verbluffend scala aan avontuurlijke activiteiten op zee, is dit de perfecte plek om onder de radar te gaan. Where the world can’t find you...

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bijzondere eilanden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top