Reizen Below Zero

Ijzige kou levert buitengewone natuurverschijnselen op, en een scala aan avontuurlijke mogelijkheden. Bekijk ons aanbod en laat uw reis op maat samenstellen.

Reizen Below Zero

Bijzondere ervaringen in een ijskoude omgeving

IJzige temperaturen leveren buitengewone natuurverschijnselen op, en een scala aan avontuurlijke mogelijkheden. Ga op zoek naar het sneeuwluipaard tijdens een trekking in de afgelegen Ladakhregio, maak een selfdrive door de extreme natuur van Centraal-Alaska, neem aurealis borealis waar vanuit een glazen iglo in Fins Lapland of cruise naar Antarctica om walvissen te vereeuwigen; het zijn slechts enkele van de vele manieren om de wonderen van de natuur ‘below zero’ te ervaren.

Bekijk ons aanbod en laat geheel vrijblijvend een programma naar wens samenstellen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Reizen Below Zero DOOR UNTAMED

Expeditie sneeuwluipaard

Sneeuwluipaardsafari in de Himalaya's

Citytrippen en wintersporten in Japan

De keuken van Tokyo, de natuur van de Kushiro Wetlands en de poedersneeuw van Tomamu...

Eclipsreis Antarctica 2021

Een astronomisch spektakel boven Antarctica

Reizen Below Zero OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top