Rondreis met privé gids

Ontdek onze bestemmingen samen met een privé gids. Stel uw eigen rondreis samen en beleef uw bestemming onder begeleiding van een deskundige gids. Vraag uw offerte aan.

Rondreis met privé gids

Reizen met een privé gids

Op veel van onze bestemmingen reist u van hoogtepunt naar hoogtepunt met een eigen voertuig (4x4 WD of minibus) met privé gids/chauffeur. U maakt uw reis met uw eigen reisgezelschap of in een klein internationaal gezelschap van maximaal acht personen. Tijdens deze rondreizen wordt u begeleid door lokale professionele gidsen, die met passie over hun unieke land vertellen. Uw programma is in overleg met u samengesteld en de overnachtingen zijn gereserveerd. U kunt kiezen voor een rondreis ‘under canvas’ of naar keuze verblijven in guesthouses, hotels, lodges of exclusieve accommodaties.

Bekijk ons aanbod en laat geheel vrijblijvend een programma naar wens samen stellen.

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Rondreis met privé gids DOOR UNTAMED

Rondreis Chili, Bolivia en Argentinië

Rondreis, deels per huurauto, door woestijnen, langs hoge pieken en wijnlanderijen

Rondreis Schotland met privé gids

Langs ruige bergketens, diepblauwe meren, mystieke kastelen en eeuwenoude tradities

Rondreis met privé gids OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

De microkosmos van glinsterende wolkenkrabbers en weelderig groen gecombineerd met de bruisende gecultiveerde steden op het Maleisisch Schiereiland en de nog maagdelijke natuur van Borneo
Een rondreis met privé gids naar Malawi en Zambia, waarbij u op safari gaat in het wildrijke South Luangwa N.P. en verblijft aan Lake Malawi, het hart van dit langgerekte land.
Borneo met zijn dichte jungle, mangrovebossen en rivierlandschappen en de smeltkroes van culturen in de historische en koloniale steden zullen diepe indruk maken tijdens deze veelzijdige reis door Maleisië, het hart van Azië.
Soepel reist u naar alle uithoeken van Laos voor lichte wandelingen, fietstochten en boottochten. De essentie van het land schuilt in de grote natuurlijke en culturele diversiteit.