Safari met privé gids

Op safari! Ga onder leiding van een deskundige gids op zoek naar wilde dieren en bijzondere natuur. Kies voor een safari te voet, te paard, over water en per jeep. Informeer naar de mogelijkheden.

Safari met privé gids

Op safari?

Het woord 'safari' komt uit het Swahili en betekent 'lange reis'. Tegenwoordig staat 'safari' voor het op zoek gaan naar (groot) wild in de Afrikaanse wildparken maar ook op tal van andere bestemmingen in ons assortiment nemen we u graag mee op safari. Onder begeleiding van een deskundige gids gaat u op reis, langs bezienswaardigheden en hoogtepunten die u zelf geselecteerd heeft. Uw privé gids en/of chauffeur vertellen met passie en liefde over hun bijzondere land. De perfecte manier om op eigen tempo een bestemming te verkennen. Vrijheid om te gaan en, door de begeleiding van een professionele gids, voorzien van alle ins & outs. Maakt u een safari naar de wildparken in Afrika, zoekt u naar dieren in Azië, of valt uw oog op de bijzondere natuur in Europa? Welke bestemming uw voorkeur ook heeft, een safari is magisch en brengt op plekken 'Where the world can't find you...'

 

ONZE INSPIRATIEREIZEN

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

AANBEVOLEN Safari met privé gids DOOR UNTAMED

Rondreis Oeganda en Tanzania

Oostelijk Afrika in al haar schoonheid en puurheid. Oeganda, de verscholen parel en Tanzania bekend om haar indrukwekkende flora en fauna.

Natuurreis Indiase Wildparken

Natuurreis door vier wildparken in drie deelstaten; wildlife galore!

Poolse bizon safari

Spot wilde bizons in het ongerepte Białowieża National Park

Safari met privé gids OVER DE HELE WERELD

* Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top