Blog

Time + Tide

Update Coronavirus

23 maart 2020

Ook in deze onzekere tijden is het team van Untamed Travelling bereikbaar voor u. De gezondheid en veiligheid van onze reizigers en medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. Wij zetten ons op dit moment volledig in om alle reizigers veilig thuis te krijgen of uw welverdiende vakantie om te boeken naar een later moment. 

Alle klanten die in komende maanden zouden vertrekken, zijn inmiddels door onze collega’s gebeld. Gaat u na 31 mei op reis dan kunnen wij nu nog niets voor u omboeken omdat airlines hun beleid nog niet hebben gedeeld. Wij nemen direct contact met u op zodra we kunnen handelen.

Zoals u van ons gewend bent proberen wij dit op een persoonlijke, snelle en flexibele manier te realiseren. Velen van u reageren zeer positief en we hebben dan ook al veel reizen kunnen omboeken. Weet u nu nog niet wat uw nieuwe vertrekdatum wordt, dan krijgt u het corona-voucher aangeboden. Deze voucher is gewaarborgd door het SGR en behoudt zijn waarde voor uw uitgestelde reis. Meer informatie over de voucher kunt u hier vinden.

Wilt u graag even van gedachten wisselen over uw reis of wellicht wegdromen naar toekomstige avonturen? Uiteraard staan wij u ook daarvoor graag te woord.

Untamed Travelling is trots op haar klanten en staat ook in deze bijzondere periode voor u klaar. Pas goed op elkaar. Be safe.

 

sluiten