Blog

Het betoverend mooie licht van Myanmar

03 mei 2017
In 1999 mocht ik voor de eerste keer Myanmar (het vroegere Birma) bezoeken en werd ik vooral betoverd door het onbeschrijflijk mooie licht. Vooral ’s morgens, wanneer dit kleurrijke land ontwaakt uit slingers van nevels en gouden zonlicht! Ik wilde er graag terug naar toe om deze pracht opnieuw te schilderen in fotografie.
 
Dankzij de uitermate wijze raadgevingen en tips van Untamed Travelling kreeg ik de kans om acht mensen - met de neus in dezelfde richting -  te begeleiden naar dit ‘licht’ geworden sprookje.

Dit zijn wij!

19 augustus 2015

Wij zijn een campagne gestart, "Dit zijn wij". Een campagne waarmee we u willen laten kennismaken met ons niveau van specialisme. U willen overtuigen van onze meerwaarde bij het samenstellen van het perfecte reisprogramma.

Hoe gaan Wij dat doen?

'Wij', onze reisspecialisten, zullen steeds een aantal 'Out of the Box' reisprogramma's uitwerken om u een idee te geven van onze grenzeloze mogelijkheden om het te bereizen gebied optimaal te ervaren. Met het verhaal erachter. En deze met u delen via website, nieuwsbrieven en social media.

Livingstone achterna in Afrika

02 april 2013
Professor Dr. Jaap Lengkeek: 'De woorden ‘Dr. Livingstone I presume’ had ik wel eerder gehoord. De eerste keer dat ik ze werkelijk bewust werd vond ongeveer 40 jaar geleden plaats. Ik had een sportief kaki-jasje gekocht, dat ik bij gelegenheid droeg met een lichte...
sluiten