Blog

Beste Reisaanbieder Avontuurlijke Vakanties 2020

26 januari 2020

Awards voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten, beter bekend als de Oscars van de Nederlandse reiswereld. Ze werden 25 januari uitgereikt in Hotel van Oranje tijdens het jaarlijkse Reisgala. Net als vorig jaar werden wij genomineerd in de categorieën Verre reizen en Avontuurlijke vakanties; dit jaar eindigden wij na de eerste stemronde op de shortlist voor de Avontuurlijke vakanties Award...

Awards voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten, beter bekend als de Oscars van de Nederlandse reiswereld. Ze werden 26 januari uitgereikt in Hotel van Oranje tijdens het jaarlijkse Reisgala. Untamed werd genomineerd in de categorieën Beste reisaanbieder Verre reizen en Avontuurlijke vakanties en hield zich na de eerste stemronde staande op de shortlist voor de award Beste reisaanbieder Avontuurlijke vakanties.

In maart 2016 kregen wij geweldig nieuws: Untamed Travelling is uitgeroepen tot winnaar van de Nationale Business Success Award 2016 in de branche Maatwerkreizen.

Wij zijn buitengewoon trots! Trots op het behalen van deze prestigieuze ondernemersprijs, trots op de eervolle erkenning van het succes van onze missie: het realiseren van unieke droomreizen voor onze klanten.
 

Champagne!

19 maart 2016
Ongekend trots, zo voelen wij ons nu! We zijn NUMMER 1 geworden in de branche toerisme maatwerkreizen van degrootste ondernemersprijs van Nederland, de Business Succes Award! Deze prijs is het bewijs dat onze organisatie tot de top van...
sluiten