Blog

Botswana, "Heaven on earth!"

15 december 2013

Jozef Verbruggen reisde in december opnieuw af naar Botswana. Hij genoot van het wildleven, van de delta en van de geweldige lodges van Wilderness. Een kort verslag van een onbeschrijflijke ervaring in een altijd weer betoverend land.

"De beste manier om van het ene eiland naar het andere te reizen is naar mijn mening vliegen. Bij het vliegen over de delta krijg je een goed beeld van de ongereptheid van dit mooie stukje aarde."

Dutch Wax

09 oktober 2013
Wist u dat de originele gedessineerde stoffen die u in Afrika in stoffenwinkels koopt uit de fabrieken van Vlisco in Helmond komen? Een duizelingwekkende hoeveelheid dessins; guaranteed Dutch Wax. Ooit importeerde Nederland batiks uit kolonie Indonesië. Vanaf halverwege de 19de eeuw produceert fabrikant...

Magisch Mozambique

14 augustus 2013
Stranden in Mozambique? Ja, ze hebben een kustlijn, maar bij Afrikaanse stranden denk je eerder aan Gambia, Zanzibar, Kenia of de Seychellen. Of de kusten van Marokko, Tunesië en Egypte natuurlijk. Mozambique zal bij weinig mensen in gedachten schieten.

Culturele Top 5 van Latijns-Amerika

09 augustus 2013
Met zo'n rijke geschiedenis barst Latijns-Amerika uit haar voegen van de culturele attracties. Hier zijn onze vijf favoriete musea, slechts een aantal van de vele culturele rijkdommen van de regio.
sluiten