Team Untamed

Wij beschikken ook over kantoorruimte in Amsterdam, aan de Beethovenstraat. Hier ontvangen wij u – net als in Horssen – graag op afspraak!

Gratis doorlopende reisverzekering

Untamed Travelling biedt reizigers die willen afreizen naar een oranje bestemming (rood voor België) een gratis doorlopende reisverzekering van Allianz aan. Deze reisverzekering dekt ook medische kosten op bestemmingen die vanwege covid-19 oranje kleuren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw reis goed verzekerd is. Lees er meer over in onze voorwaarden.

 

Untamed Travelling
tel: +32-380-87146 (BE)
Zelksestraat 10
6631 KE Horssen
Nederland
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.30 uur.

 

Rabobank: 112777767

IBAN: NL71 RABO 0112777767
BTW: NL002430991B86
KvK: 11051661 (Tiel)

IK HEB EEN VRAAG

Geslacht*
Toestemming*
Nieuwsbrief
Een reisvoorstel aanvragen is vrijblijvend. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij gebruiken uw gegevens om contact met u op te nemen via e-mail of telefoon (zie privacyverklaring). Alle velden met een * zijn verplicht.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BEL MIJ TERug

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top