COVID-19

Reizen & het coronavirus

Het coronavirus houdt ons flink bezig. Kunnen we binnenkort weer op reis? Hoe wordt veiligheid ter plaatse gewaarborgd en welke financiële zekerheid heeft u als klant? Deze tijd vraagt om een flexibele benadering.

Flexibiliteit

Wij bieden voor alle boekingen de mogelijkheid kosteloos te annuleren als u vanwege code oranje niet kunt vertrekken. Uw aanbetaling zal uiterlijk vier weken na de oorspronkelijke vertrekdatum worden gerestitueerd. Omboeken kan natuurlijk ook. Elke situatie is uniek en zal dan ook per dossier behandeld worden. Ook dat is maatwerk! Wij hebben vertrouwen in de toekomst en stellen uw reis graag samen. 

Voucher

Bezit u een voucher van een eerder uitgestelde reis, dan is het goed om te weten dat deze langer geldig is dan u misschien denkt. Binnen een jaar na uitgifte van de voucher dient de nieuwe reis geboekt te zijn; echter kunt u later dan een jaar na uitgifte vertrekken. Dus ook pas in het najaar of de winter en zelfs in 2022. Een prettig vooruitzicht! En niet onbelangrijk is dat uw voucher de volledige dekking van het SGR geniet. U loopt geen enkel financieel risico. Verzilver uw voucher en start met inpakken voor een plek ‘where the world can’t find you…’

Zekerheid

Boekt u uw reis bij Untamed Travelling dan loopt u geen financieel risico. Mocht het reisadvies van uw bestemming veranderen waardoor wij onverhoopt uw reis moeten annuleren, dan gaan wij in overleg met u op zoek naar een passend alternatief.  Dat kan een nieuwe reisdatum of andere bestemming zijn. De afgelopen maanden hebben we veel klanten kunnen omboeken naar een nieuwe datum, zonder bijbetaling. Gaat uw voorkeur uit naar een annulering, dan ontvangt u uw geld binnen enkele weken terug. Gegarandeerd.

Bent u al op reis en wijzigt het reisadvies, dan nemen wij contact met u op. We zullen er alles aan doen u zo snel mogelijk te repatriëren en dragen er zorg voor dat u veilig thuis komt.

Vertrekt u naar een bestemming waar een negatieve covid test vereist is, maar test u positief? Ook dan heeft u recht op teruggave van uw reissom als u een annuleringsverzekering van Allianz heeft afgesloten. Daarnaast biedt uw eigen zorgverzekering veelal de kosten van een opname in het buitenland. Controleer uw polis voor de juiste dekking.

Boek juist nu

Wij kijken met vertrouwen naar de 2021 en vinden het belangrijk dat u vol overtuiging uw reis boekt. Hoe eerder u reserveert, des te beter zijn de tarieven en voorwaarden. Dit geldt voor alle bestemming van Untamed Travelling. Veelal hebben we afspraken met onze leveranciers dat de prijzen van 2020 ook van toepassing zijn voor reizen in 2021.

Omdat wij met kleinschalige accommodatie werken, raden wij u aan op tijd te reserveren. Vanwege Covid-19 zijn er veel reizen omgeboekt en is de beschikbaarheid beperkt. Boek dus juist nu en verzeker u van een verblijf in uw favoriete lodge of hotel. Hoe heerlijk is het om alvast weg te dromen bij uw het vooruit weer op reis te gaan.

WANNEER MOGEN WIJ WEER REIZEN?

Vanaf begin januari wordt er volop gevaccineerd. Een nieuwe fase waardoor reizen weer tot de mogelijkheden behoort! Doet dit geweldige vooruitzicht uw reislust ook hoog oplaaien, laat ons dan uw gewenste bestemming weten en wij gaan voor u aan de slag. Wacht hier niet te lang mee, nu de wens van velen verblijf in private accommodaties op afgelegen bestemmingen is, en eerder gemaakte omboekingen inmiddels al hebben geresulteerd in een bezetting van 90%. Neem direct contact op voor uw reis op maat, en verzeker u van een reis in 2021!

Reizen met ruimte

Onze reizen staan in het teken van natuur en beleving waarbij veel van de bestemmingen zich uitstekend lenen om flink afstand te kunnen houden. De reizen die wij ontwerpen bevatten nationale parken, natuurgebieden en landschappen met een lage bevolkingsdichtheid waar volop ruimte is. U bent ver weg van massatoerisme en komt weinig tot geen mensen tegen. Ga op in de natuur  ‘Where the world can’t find you…’

Duurzaam op reis

Toerisme is in veel landen op de wereld één van de meest belangrijkste bronnen van inkomsten. De gevolgen van de corona-pandemie zijn dan ook enorm.

De meeste landen kennen geen sociaal vangnet. Niet werken betekent geen eten voor geld. Wist u dat 1 werknemer tot wel 12 familieleden onderhoudt? Niet alleen de lokale bevolking wordt zwaar getroffen, ook de wilde dieren en natuurgebieden dragen de gevolgen van deze crisis. Inkomsten uit het toerisme worden gebruikt om parkwachters te betalen en wilde dieren te beschermen. Veel mensen zoeken nu hun bron van inkomsten in veeteelt, houtkap of stroperij. Allemaal ten koste van natuurgebieden.

Uw reis maakt een verschil! Doordat onze leveranciers nauw betrokken zijn bij de lokale samenleving, zijn we gezamenlijk in staat de schade aan de natuur en wildlife te beperken en de lokale economie te ondersteunen.

Wilt u meer weten over de wijze van verantwoord reizen met Untamed Travelling? Lees hier verder.

UPDATE COVID-19

Kunt u net als wij niet wachten om weer een mooie reis te maken, en wilt u graag geïnformeerd worden zodra het reisadvies dat weer toelaat? Laat het ons dan weten zodat wij u direct kunnen benaderen wanneer reizen naar het land van uw keuze weer mogelijk is.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top