Share

Expeditie cruise Nomads of the Sea

Cruise Patagonië

Ontdek Patagonië op een wel heel unieke manier per boot, over land en per helikopter vanuit Puerto Montt. Per dag wordt bekeken en afgestemd met de deelnemers van deze expeditie wat de beste route is. Beleef de sensatie van flyfishing, walvisspotting of birdwatching. Of heeft u het liever actiever: er zijn mogelijkheden voor trekking, kajakken en raften midden in een ongerepte en ruige omgeving in het zuiden van Chili. U komt in maagdelijke gebieden met een uitbundige flora en fauna, waaronder dolfijnen, pinguïns en zeeleeuwen.

Unieke expeditie cruise

Er worden 8-daagse expedities aangeboden aan boord van The Atmosphere. De opzet is uniek: het specifieke dagprogramma wordt namelijk 12 tot 24 uur van te voren bepaald afhankelijk van de wensen van de deelnemers, maar ook van weersomstandigheden en getijen. Op deze manier wordt u de beste route aangeboden. Het expeditie schip The Atmosphere is speciaal ontworpen om door het onbekende Patagonië te cruisen. Dit exclusieve en intieme schip heeft een capaciteit van maximaal 28 passagiers en heeft aan boord een Bell 407 helikopter om vluchten te maken over anders onbereikbare rivieren en meren. Ook aan boord zijn 6 jet boats en een Zodiac om de ruige schoonheid van de kust en rivieren nader te ontdekken. Ook aan land is materiaal aanwezig om u het echte Patagonië optimaal te laten beleven. Aan boord heeft u al het comfort dat u zich wensen kan. Een Chileense chefkok verwent u met zijn gastronomische verrassingen, begeleid door speciaal uitgekozen Chileense wijnen. De spa die zich aan boord bevindt, verbindt u met de rijkdom van de zee om u heen. Met uitzicht op het prachtige landschap kunt u in de hot tubs heerlijk tot rust komen. Daarnaast vult de sauna en de massagetafel deze ultieme ervaring perfect aan.

Tips & Tops Expeditie cruise Nomads of the Sea:

  • Er zijn wekelijks vertrekken vanaf november tot april
  • Geheel verzorgde expeditie cruise, ook de activiteiten aan boord zoals Spa-faciliteiten en lezingen; als ook de excursies (waaronder helikoptervlucht)

Hoogtepunten van deze reis

Chileens merengebied & Chiloé

In het midden van Chili ligt een uitgestrekt merengebied met een aantal bijzondere nationale parken

Meer informatie

Regio Aysén

Een van de meest ongerepte gebieden van Chili met een adembenemend mooi landschap

Meer informatie
sluiten