Share

Bruisend Rio de Janeiro

Wereldstad Rio

Rio de Janeiro is onlosmakelijk verbonden met carnaval, muziek en voetbal. U kunt er niet om heen, de stad swingt! De inwoners van Rio de Janeiro weten als geen ander van het leven te genieten. Voor dans, sport en het strand wordt alles aan de kant gezet. Zien en gezien worden is het motto. En er is veel te zien! De beroemde stranden Ipanema, Leblon en Copacabana, de Corcovado en de Suikerbroodberg, de verschillende kleurrijke wijken, de heerlijke visrestaurants, het uitzicht vanaf het strand naar de Dois Irmaos Mountains… U komt ogen en oren te kort voor alle indrukken in deze wereldstad.

Tips & Tops Bruisend Rio de Janeiro:

  • Combineer uw stadsverblijf met een strandverblijf in het op slechts 180 kilometer van Rio gelegen Búzios, dat door velen het paradijs op aarde wordt genoemd. Het stadje heeft haar idyllische karakter weten te behouden en is verkozen tot een van de tien mooiste plekken op aarde. Er zijn maar liefst twintig stranden van een adembenemend mooie schoonheid.
  • Ga op fietsexcursie door Rio; er zijn verschillende mogelijkheden van downtown tot de botanische tuinen en langs de stranden van Ipanema en Copacabana.
  • Kijkt u eens naar de aanbevolen accommodaties: La Suite - Rio,  Fasano Hotel - Rio, Mama Ruisa Hotel - Rio, Insolito Hotel - Buzios, Villa d’ Este - Buzios
  • Deze reis kan in verschillende accommodatie categorieën gereserveerd worden.

Hoogtepunten van deze reis

sluiten