Share

Familiereizen

Op vakantie met kinderen

Wat is er mooier dan het creëren van bijzondere herinneringen terwijl je de wereld ontdekt met familie, samen ervaringen deelt waar je een leven lang over napraat...

Voor gezinnen met kinderen ontwerpt Untamed Travelling met plezier speciale reisprogramma’s, ver van de gebaande paden, waarbij extra aandacht wordt besteed aan leuke activiteiten voor de kinderen en kindvriendelijke accommodaties zijn geselecteerd. Afwisselend, avontuurlijk maar toch comfortabel en interessant voor alle leeftijden!

Denk eens aan Afrika, waar je samen op zoek kunt naar leeuwen in Serengeti N.P., dansen met Masai of per kano door de Okavango Delta. Of Latijns-Amerika; per fiets door Rio de Janeiro of de tango leren dansen in Buenos Aires. En natuurlijk Azië, waar je kunt waterfietsen in Hanoi of tijgers volgen in de Indiase wildparken en slapen onder de sterren. 

Bekijk ons aanbod familiereizen en zie wat er allemaal mogelijk is. De reizen zijn slechts voorbeelden voor een vakantie met kinderen. U kunt uw reis geheel naar wens samen stellen en aanpassen aan de wensen van u en uw kinderen.

Aanbevolen Familiereizen door Untamed

Familiereizen over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Afrika
Azië
Latijns-Amerika
sluiten