Share

Fly-in

Fly-in exclusieve reizen

Een fly-in is een fantastische manier om u te verplaatsen en van bestemming naar bestemming te vliegen. Het is bijzonder spectaculair om een land vanuit de lucht te verkennen. Zo ervaart u pas echt de grootsheid van de natuur. In kleine vliegtuigen, die plaats bieden aan maximaal zes personen, vliegt u laag genoeg om intens te genieten van het voorbijtrekkende landschap. Op deze manier komt u uitgerust aan op uw bestemming. Bovendien haalt u het optimale uit uw beschikbare tijd. Botswana, Zambia, Tanzania, Kenia en Namibië, maar ook Brazilië, Argentinië en Australië lenen zich bij uitstek voor een fly-in. En wat dacht u van een combinatie van Abu Dhabi met Indochina? Deze manier van reizen wordt over het algemeen gecombineerd met een verblijf in exclusieve lodges of tentenkampen.

Laat u inspireren door onze fly-in’s en laat uw reisprogramma op maat maken.

Aanbevolen Fly-in door Untamed

Fly-in over de hele wereld

Dit is slechts een selectie van ons aanbod. Voor een reis op maat neem contact met ons op.
Filteren per continent:
Alle
Latijns-Amerika
Azië
Noord-Amerika
Afrika
Oceanië
Antarctica

Kruger Park en Victoria Watervallen

Een rondreis per vliegtuig naar de twee bekendste bezienswaardigheden van Zuidelijk-Afrika; het wereldberoemde Kruger Nationaal Park en de indrukwekkende Victoria Watervallen op de grens met Zambia en Zimbabwe

Meer informatie

Safari South Luangwa

Beleef South Luangwa vanuit luxe bushcamps. Te voet en per landrover gaat u op safari, op zoek naar de Big Five. U verblijft in comfortabele bushcamps, tentenkampen waar u een bent met de natuur. Een intense beleving.

Meer informatie
sluiten