Share

Fly-in Het beste van Zuid-Afrika

Exclusieve safari's bij Singita

Beleef pure luxe in het Kruger National Park bij Singita Lebombo, een van de meest exclusieve designlodges in Kruger. Geniet in een van de 15 suites, die tegen de heuvel 'aangeplakt' lijken en uitkijken over de rivier waar regelmatig olifanten waden. De glazen wand aan de rivierzijde biedt u een spectaculair uitzicht. Deskundige gidsen begeleiden u tijdens diverse gamedrives of wandelsafaris.  Kinderen zijn van harte welkom. Naast de safari’s wordt u volledig verzorgd met voortreffelijke maaltijden, drankjes en kunt u gebruik maken van de spa.

Ongerepte kust aan de Wildcoast

Vervolgens vliegt u naar de Wildcoast van Zuid-Afrika waar u verblijft in de intieme Prana lodge in een idyllisch duinengebied.  Verblijf in een van de zeven suites met privé tuin en plunge pool en geniet van de pure, ongerepte kustlijn.

Kaapse wijnen

Na een ontspannen verblijf aan de kust vliegt u naar Kaapstad voor een verblijf in de wijnregio. U overnacht op de wijnboerderij Babylonstoren. U verblijft in luxe suites  van waaruit u diverse activiteiten kunt ondernemen. Rondom de wijnboerderij kunt u wandelen in de wijnlanden, uiteraard wijnproeven of ontspannen bij de spa. Met een huurvoertuig kunt u een bezoek brengen aan Stellenbosch, Kaapstad of Kaap de Goede Hoop.

Tips & Tops Rondreis Het beste van Zuid-Afrika per vliegtuig:

  • Deze reis is geschikt als huwelijksreis
  • Verken het Krugerpark eens per mountainbike
  • Singita Lebombo heeft een eigen wijnkelder
  • Deze reis is geschikt als familiereis 
  • Bij zowel Prana lodge als Babylons toren golfmogelijkheden
  • Geniet van een paardrijtocht door de duinen aan de Wildcoast
  • Bezoek vanuit Franschoek het Kaapse Schiereiland met Kaap de Goede Hoop
  • Beleef een dagje Kaapstad met een bezoek aan de Tafelberg en het V&A Waterfront 

Hoogtepunten van deze reis

KwaZulu Natal en Krugerpark

Wereldberoemde wildparken waar u de Big Five kunt bewonderen vindt u in KwaZulu Natal. Het meest beroemde wildpark is Krugerpark, een langgerekt park met een grote verscheidenheid aan landschappen...

Meer informatie

Kaapstad en Kaapse wijnlanden

Kaapstad wordt met recht één van de mooiste steden ter wereld genoemd. Deze stad aan de voet van de Tafelberg ligt temidden van de Kaapse wijnlanden met bekende dorpen als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl...

Meer informatie
sluiten