Share

Fly-in Madagascar

Rondreis Madagascar 360º

Nergens is de flora en fauna zo gevarieerd als in Madagascar, en tijdens deze reis vliegt u het hele eiland over om hier in afzienbare tijd zoveel mogelijk van te zien, zelfs vanuit vogelperspectief. U verkent talrijke natuurparadijzen vol baobabs, lemuren en kameleons op alle mogelijke manieren; per 4x4, te voet en per boot.

Oost, Zuid, West, Noord

Na een stadstour door Tana laat u de bewoonde wereld achter zich om de fenomenale natuur van Madagascar in te trekken. In het oosten maakt u wandelsafari’s in Andasibe’s Analamazoatra Reserve waar de zeldzame indri te spotten is. In het zuidelijk gelegen Ranohira Isalo N.P. maakt u een trekking door de grimmige canyons. Per 4x4 rijdt u over ‘Baobab Avenue’ in het westen, voordat de grillige kalksteen pinakels van Tsingy du Bemaraha N.P. aan de beurt zijn, dramatisch en schitterend tegelijk. En last but not least, een nachtsafari in het wildrijke Anjajavy Nature Reserve in het ruige noorden, gevolgd door een bezoek aan Anjajavy dorp en een zonovergoten strandverblijf.

Tips & tops van Fly-in Madagascar:

  • Lange afstanden legt u per vliegtuig af
  • U verblijft steeds in buitengewoon comfortabele lodges en hotels
  • Sta tijdens uw verblijf in Analamazaotra Reserve vroeg op, want tussen 7 en 11 uur heeft u de grootste kans om de indri te spotten, de grootste maki van Madagascar
  • Twee overnachtingen in het 'Colorado van Madagascar', in Isalo Rock Lodge
  • De indrukwekkende rode en zwarte ‘tsingy’ in het noorden
  • Schiereiland Anjajavy Nature Reserve is een toevluchtsoord voor wild dat gedijt bij mangroves, kalksteen en loofbos, met schitterende kleine baaien en prachtige witte stranden. Maak een boottocht in de vroege ochtend, het moment dat de natuur ontwaakt is magisch

Lees ook de blogs van fotograaf Nand Fiems en Jozef Verbruggen, directeur Untamed Travelling over hun ervaringen in Madagascar.

Hoogtepunten van deze reis

Lemuren

Madagascar staat bekend om de lemuren, met fascinerende namen als de Aye-Aye en de Indri-indri

Meer informatie

Bijzondere flora

De natuur van Madagascar heeft zich kunnen ontwikkelen zonder invloeden van buitenaf, waardoor het eiland over bijzondere flora beschikt.

Meer informatie

Kameleons

Het eiland Madagascar is rijk aan Kameleons, waarvan een groot aantal endemisch is

Meer informatie

Tsingy

In Bemaraha N.P. en het Ankarana massief vindt u een bizar landschap van Tsingy

Meer informatie

Anjajavy Hotel

Een exclusief hotel aan de noordwestkust van Madagascar

Meer informatie
sluiten